2021 m. Lietuvos go čempionatas

 
2021 m. Lietuvos go čempionato finalinis turnyras vyks 2022 m. sausio 22–23 d. Atnaujinta 2022-01-19 Vilniaus Naujininkų mokykloje, Šaltkalvių g. 32, Vilniuje.

Kvalifikacija į čempionatą
Atnaujinta 2022-01-19
Pirmenybės vyks be žiūrovų. Dalyvauja tik čempionato žaidėjai ir organizatoriai.

Turnyro metu mokyklos teritorijoje nerūkoma.

Taip pat prašytume turnyro metu nevaikščiot iš mokyklos. Tik per pietus bendrai. Čia automatiškai ir rūkymas pakliūva.

2021 m. Lietuvos go čempionato finalinio etapo tvarkaraštis

Sausio 22 d., šeštadienis

  • 9:45 – atvykimas, burtų traukimas
  • 10:00 – I turas
  • 14:00 – II turas
  • 16:30 – III turas

Sausio 23 d., sekmadienis

  • 9:30 – IV turas
  • 12:30 – V turas
  • 14:30-15:00 – Apdovanojimai, čempionato uždarymas

Primename, kad Lietuvos GO asociacijos čempionatas yra vykdomas grupių sistema. Finalinio turnyro dalyviai bus suskirstyti į 4 “krepšelius“, burtų keliu krepšeliai paskirstomi į 2 grupes, t. y., žaidėjai iš vieno krepšelio patenka į skirtingas grupes. Grupėse žaidžiamos 3 partijos pagal sistemą „kiekvienas prieš kiekvieną“. Žaidėjai, grupėse užėmę pirmąsias dvi vietas, patenka į pusfinalį. Pusfinalio laimėtojai žaidžia finalinę partiją dėl I–II  vietų, pralaimėję žaidžia dėl III–IV vietų. Detalesnė informacija:

Lietuvos go čempionato organizavimo tvarka

APRIBOJIMAI DĖL COVID-19
Svarbu: Turnyre galės dalyvauti tik turintys galiojantį Galimybių pasą arba ES Skaitmeninį COVID pažymėjimą.

Dėl mūsų pačių ir aplinkinių saugumo prašome laikytis visų LR teisės aktų dėl renginių organizavimo ekstremaliosios situacijos dėl COVID-19 ligos protrūkio laikotarpiu rekomendacijų ir reikalavimų.
Pasireiškus viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių (karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.), nedelsiant palikti varžybų vietą ir konsultuotis Karštąja koronaviruso linija tel. 1808 arba susisiekti su savo šeimos gydytoju konsultacijai.

Renginyje griežtai draudžiama dalyvauti asmenims, turintiems ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių (pvz., karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.).

Asmens duomenų tvarkymas
• Dalyvių asmens duomenys: vardas, pavardė, reitingas, miestas, šalis ir pasiekti rezultatai gali būti viešai skelbiami rezultatuose internete ir kituose informaciniuose pranešimuose apie šį turnyrą. Šie asmens duomenys naudojami turnyro organizavimo ir administravimo tikslais. Šie asmens duomenys nėra ištrinami ir saugomi statistikos ir istoriniais tikslais.
• Kiekvienas čempionato dalyvis dalyvaudamas čempionate savaime sutinka, kad renginio organizatoriai visas renginio metu padarytas nuotraukas bei filmuotą medžiagą gali laisvai ir be atskiro sutikimo naudoti informacijos sklaidos apie turnyrą ir Asociacijos veiklą tikslais. Dalyviai, kurie su tuo nesutinka, turi informuoti čempionato organizatorius iš anksto.
• Pagal teisės aktų dėl renginių organizavimo būtinų sąlygų ekstremaliosios situacijos dėl COVID-19 ligos protrūkio laikotarpiu reikalavimus bus renkami šie dalyvių duomenys: vardas, pavardė, telefono numeris, kurie bus tvarkomi pagal minėtų teisės aktų reikalavimus.
 Paskelbė 2022-01-11 21:14