Gru 092022
 

Lietuvos GO asociacijos (toliau – Asociacija) valdyba kviečia visus Asociacijos narius į 2023 m. vasario 8 d. (trečiadienį) 19:30 vyksiantį visuotinį Lietuvos GO asociacijos narių susirinkimą (toliau – Susirinkimas). Susirinkimas vyks elektroninėmis ryšių priemonėmis, jungiantis į vaizdo konferenciją „Google Meet“ platformoje.

Planuojama Susirinkimo darbotvarkė:

  1. Dėl Asociacijos valdybos rinkimų.
  2. Dėl Asociacijos revizoriaus (auditoriaus) rinkimų.
  3. Dėl Lietuvos GO asociacijos metinės ataskaitos patvirtinimo.

Vienas iš darbotvarkės punktų yra rinkimai į Asociacijos valdybą. Rinksime 3 valdybos narius. Jeigu kas nori pasiūlyti savo arba kitų Asociacijos narių kandidatūras į valdybą, prašome kreiptis žemiau nurodytais kontaktais.

Kitas klausimas – revizoriaus (auditoriaus) rinkimai. Taip pat laukiame kandidatų į šias pareigas. Jeigu kas nori pasiūlyti savo arba kitų Asociacijos narių kandidatūras, prašome kreiptis žemiau nurodytais kontaktais.

Dalyvavimo ir balsavimo Susirinkime elektroninių ryšių priemonėmis tvarka:

  • Nuoroda prisijungimui bei prisijungimo instrukcija bus atsiųsta kiekvienam Asociacijos nariui jo el. paštu, kuris žinomas Asociacijai, likus kelioms dienos iki Susirinkimo, bet ne vėliau kaip 24 val. iki Susirinkimo pradžios.
  • Prieš Susirinkimą dalyviai turi patikrinti, kad skambučio metu veiktų jų įrenginio, iš kurio jungsis į Susirinkimą, mikrofonas bei kamera, taip suteikiant galimybę nustatyti bei patvirtinti Susirinkime dalyvaujančių asmenų tapatybę.
  • Susirinkus Susirinkimo dalyviams ir gavus jų žodinį sutikimą, Susirinkimas gali būti įrašomas.
  • Susirinkimo darbotvarkės klausimais dalyviai balsuoja žodžiu vaizdo pokalbio metu.
  • Susirinkimas vyksta įprasta taikomuose įstatymuose bei Asociacijos įstatuose aptarta tvarka.

Jei turite klausimų, prašau kreiptis telefonu 8 652 23456 arba el. paštu info@lga.lt.

 Komentuoti

Galite naudoti šias HTML žymes ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(būtina)

(būtina)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.