Bal 132021
 

Šis straipsnis taip pat yra ir Angliškai

Atsižvelgdami į padėtį, susiklosčiusią dėl koronaviruso pandemijos ir Lietuvoje paskelbto karantino, nusprendėme ir šiais metais atidėti neribotam laikui artimiausius go turnyrus ir pirmenybes – Vilniaus go taurę ir Lietuvos jaunimo go čempionatą. Dėl jų rengimo ir datų spręsime ir pranešime pasibaigus pandemijai ir karantinui.

Tačiau šių metų go vasaros stovyklą kol kas ketiname rengti. Ji vyks liepos 3-6 dienomis toje pačioje vietoje kaip ir pernai – kaimo turizmo sodyboje Saladiškėse, Čiulėnų sen., Molėtų rajone, ant Ilgyno ežero kranto. Daugiau informacijos apie stovyklą paskelbsime netrukus.

Nusprendėme stovyklos kol kas neatšaukti ir nenukelti. Deja, negalime nieko užtikrinti 100 %. Daug kas priklauso nuo nuolat besikeičiančios situacijos, reikalavimų, ribojimų ir t. t. Ypač kai iki numatytos stovyklos datos liko tiek daug laiko. Stebime padėtį ir atitinkamai reaguosime, priklausomai nuo besivystančios padėties. Apie pasikeitimus, liečiančius rengiamą stovyklą, informuosime kaip galėdami anksčiau.

Lietuvos GO asociacijos valdyba

 Komentuoti

Galite naudoti šias HTML žymes ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(būtina)

(būtina)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.