Rgp 142013
 

Sveiki, skubu pranešti, kad Ežerų nostalgija organizuojama kitą savaitgalį, t.y. 08-23 – 08-25 dienomis.

Informacija:

Rugpjūčio 23-25 dienomis, bus rengiamas forinis Go turnyras Ežerų Nostalgija 2013.
Atvykimas ir turnyro pradžia: Į turnyro vietą galima atvykti penktadienį vakare arba šeštadienį ryte. Turnyro pradžia 10.00, registracija iki 9.30. Galima (netgi labai rekomenduojama) registruotis iš anksto elektroniniu paštu andrius@nvm.lt.
Vieta: Turnyras vyks toje pačioje vietoje kaip ir pernai: nuo Molėtų važiuoti Ignalinos kryptimi 8 km, tarp dviejų stotelių sukti žvyrkeliu į kairę į kalniuką, pravažiavus apie 3 km ir pasiekus T formos sankryžą, sukti į dešinę ir maždaug dar už kilometro už kalnelio bus mažas keliukas link ežero – juo ir važiuoti, bandysim kažkaip tą vietą pažymėti.
Pridedu nuorodą: http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=599415;6125409;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=598916,6125088&z=10000&lrs=orthophoto,stops,zebra
Turnyro taisyklės: 40 min. pagrindinis laikas, boyomi nėra, žaidžiama su pilna fora (maksimali fora 9 akmenys), 5 turai. Turnyro nugalėtojas ir prizininkai bus apdovanoti prizais.
Dalyviai: Visi norintys, galintys pakelt akmenį ir mėgstantys Go, tačiau galima ir tiesiog gerai praleisti laiką su gera kompanija ir pabūt sirgaliu. Turnyro mokestis: Suaugusiems/dirbantiems 10 lt, mokiniams/studentams nemokamai.

Papildoma informacija: Gyvenimas palapinėse, maitinimas savarankiškai, bus 1/2 laužavietės (pagal poreikį). Primygtinai rekomenduojama pasiimti šiltesnių rūbų bei apsaugą nuo lietaus ir uodų bei malonių/skanių/gaivių siurprizų organizatoriams .

Stovyklos mokestis: Naujiena Nostalgijoje, tačiau to dėka galėsim turėt didžiulę pavėsinę, kur tikrai užteks vietos ir lietuj lyjant, ir saulei kepinant.
Mokestis -5 lt nuo galvos (vaikams iki 14 metų – nemokamai).

Turnyro organizatorius: Andrius ir Co, tel. 8615penki9946, andrius@nvm.lt

Susitiksim prie ežero!!

P.S. O taip pat tradiciškai bus tinklinio varžybos, indėniška pirtis ir kitos pramogos 🙂

Andrius

 

 Komentuoti

Galite naudoti šias HTML žymes ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(būtina)

(būtina)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.